Ο 35χρονος Αλβανός Τζέιμς Κλοντ Λέσι , παραμένει άφαντος. Ανήμερα των Φώτων σκότωσε με πολλαπλές μαχαιριές την εν διαστάσει σύζυγό του Λέλα Μαυρομάτη 41 χρόνων στην Ορμύλια Χαλκιδικής και άρπαξε τον τετράχρονο γιο τους Φοίβο. Το έγκλημα έγινε μπρος στα μάτια του μεγαλύτερου γιου τους μόλις 6 χρόνων.

Κι ενώ οι Αρχές τον αναζητούν μαζί με το παιδί σε Ελλάδα και εξωτερικό , αυτός φέρεται να ήρθε σε επαφή με γνωστό ποινικολόγο των Αθηνών. Μόνο που ο δικηγόρος το ανέφερε αρκετές μέρες μετά τη δολοφονία και αρπαγή και αφού διέρρευσε σε τηλεοπτική εκπομπή.

Ο Αλέξης Κούγιας δεν είναι σίγουρος αν ο άνθρωπος που συνάντησε στην παραλία της Πάχης Μεγάρων είναι ο καταζητούμενος Αλβανός ή κάποιος συνεργάτης του. Σε ανακοίνωσή του, μεταξύ άλλων ο κ. Κούγιας αναφέρει ότι ο Τζέιμς Κλοντ Λέσι του ζήτησε να αναλάβει την υπεράσπισή του και εκείνος του έθεσε σαν προϋπόθεση να έχει επιστρέψει προηγουμένως ο 4χρονος Φοίβος στην οικογένειά του.

\

Ο γνωστός νομικός φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ο πατέρας του Φοίβου έφτασε στη συνάντηση με ένα πράσινο αυτοκίνητο και φορούσε σκούφο για να κρύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Οι Αρχές εξετάζουν ανάμεσα σε άλλα και το ενδεχόμενο ο συζυγοκτόνος να κρύβεται στην Αθήνα. Η αγωνία για τον μικρό Φοίβο μεγαλώνει και για τον εντοπισμό του , έχει ενεργοποιηθεί Amber Alert.

Για το λόγο αυτό παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23710-21610, 23710-21621, 23710-21642, 23710-21668 του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου. Να σημειωθεί ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας. Όποιος γνωρίζει κάτι μπορεί να επικοινωνήσει και με το «Χαμόγελο του παιδιού» στο 1056 ή στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα εξαφανισμένα παιδιά στο νούμερο 116000 .

Δείτε λεπτομέρειες εδώ.