Η πρωτοφανής υπόθεση της απαγωγής του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου που προκάλεσε οργή και αγανάκτηση, έχει εξελίξεις.

Μετά τη μεθοδική και επίμονη έρευνα του «Τούνελ» που έφερε στο φως αδιάψευστα στοιχεία που κυριολεκτικά πάγωσαν την κοινή γνώμη, το λόγο πήρε δυναμικά η Δικαιοσύνη…

Ο δικηγόρος της οικογένειας κ. Νίκος Ρουσσόπουλος, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η υπόθεση προχωρά με γοργούς ρυθμούς, ενώ έχουν ξεπεραστεί τα κωλύματα της γραφειοκρατίας. Ένα μήνα μετά τις αδιαμφισβήτητες αποκαλύψεις του «Τούνελ», εκδόθηκε βούλευμα παράτασης προφυλάκισης όλων των εμπλεκομένων στην υπόθεση, ο φάκελος επέστρεψε στην Ανακρίτρια για περαιτέρω έρευνα. Στη δικογραφία προστέθηκαν τα νέα στοιχεία που έφερε στο φως η εκπομπή, ενώ ορίζεται και από την πλευρά της Δικαιοσύνης πραγματογνώμονας. Όπως όλα δείχνουν εφ’ όσον τα συνοδά στοιχεία επαρκούν, το πιο πιθανό είναι να ασκηθούν διώξεις για ανθρωποκτονία».

Ένας από τους προφυλακισμένους για την υπόθεση, ο Αναστάσιος Μπασαντής, μετά τις εξελίξεις που είδε στο «Τούνελ», ζητάει από τις Αρχές να μεταφερθεί σε μια συγκεκριμένη περιοχή της Αθήνας, προκειμένου να υποδείξει ένα σημείο για έρευνα.

Η τραγική μητέρα του Μάριου μίλησε στην Αγγελική Νικολούλη, με όση δύναμη της έχει απομείνει. Συντετριμμένη ελπίζει και προσεύχεται να βρει το παιδί της ώστε να τελειώσει το μαρτύριο της αγωνίας.

 

 

Ανοίγει ο φάκελος του Καματερού…

Η βαθιά έρευνα του «Τούνελ» συνεχίζεται και σε άλλες ανεξιχνίαστες υποθέσεις…

Η εξαφάνιση της Τούλας Κουλάνη, της γυναίκας που όλοι γνωρίσαμε σαν τη «μητέρα με τα κουλουράκια της Λαμπρής», έρχεται ξανά στο φως τρία χρόνια μετά…

Ο εισαγγελέας ανοίγει και πάλι τον φάκελο στο θρίλερ του Καματερού, καθώς έκρινε ότι τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί μέχρι σήμερα, είναι ελλειπή. Ο φάκελος της υπόθεσης επέστρεψε στην Ασφάλεια Καματερού με εντολή να γίνει εκ νέου λεπτομερής έρευνα. Κλιμάκιο των Εγκληματολογικών Ερευνών με ειδικό εξοπλισμό για εντοπισμό αίματος, ερεύνησε το σπίτι σπιθαμή προς σπιθαμή. Επίσης εξετάστηκε με τον ίδιο τρόπο, το αμάξι που είχε το ζευγάρι εκείνο το χρονικό διάστημα. Αναμένονται τα αποτελέσματα.

Η Τούλα Κουλάνη 56 χρόνων, αγνοείται από τις 28 Μαρτίου 2010. Εκείνο το πρωινό είχε προηγηθεί καυγάς με το σύζυγο της. Ο άνδρας της έφυγε για να επισκεφθεί το γιο τους κι όταν γύρισε, δεν την βρήκε στο σπίτι. Λίγους μήνες αργότερα ο σύζυγος της είπε στο «Τούνελ» πως η Τούλα είχε μπει κρυφά στη μονοκατοικία του Καματερού, γιατί βρήκε στην ταράτσα του σπιτιού τους γόπες από τα τσιγάρα που κάπνιζε.

Δείτε λεπτομέρειες για την υπόθεση στην ενότητα Θρίλερ στο σκοτάδι